Empresa de reparació i pintura a València. Façanes, desllunats. impermeabilitzacions

Som una empresa valenciana dedicada a la REPARACIÓ, PINTURA I IMPERMEABILITZACIÓ de desllunats, FAÇANES, MITGERES, TERRASSES, GARATGES I ESCALES, a més del canvi de MUNTANTS I BAIXANTS, mitjançant l’aplicació dels millors productes del mercat, amb les millors tècniques i sobretot : AMB LA MILLOR RELACIÓ QUALITATPREU del mercat.
Per què tenim el MILLOR PREU? Per moltes raons, entre les quals podem destacar:

  • Que COMPTEM AMB ANDAMIS PROPIS, el que redueix el nostre pressupost FINS A UN 40%! en relació a empreses que han de llogar-los. Els nostres andamis compleixen amb totes les normes de seguretat i són constantment renovats i sotmesos a revisions contínues.
  • Que oferim una GARANTIA PER ESCRIT DE FINS A 10 ANYS, la qual cosa li dóna a la Comunitat de Veïns la SEGURETAT de que el treball es farà com ha de ser: BEN FET. Som una empresa solvent amb més de 20 anys donant servei a les comunitats de veïns de València.
  • Que HEM ELIMINAT INTERMEDIARIS QUE S’ENCAREIXEN ELS PRESSUPOSTOS innecessàriament. A més, com estem a València, no carreguem de manera encoberta dels pressupostos amb desplaçaments de personal i costos de transport.
  • Perquè tots els nostres treballs compten amb una ASSEGURANÇA DE RESPONSABILITAT CIVIL, concertat amb l’asseguradora FIATC, amb una cobertura de 300.000 euros. A més tots els nostres treballadors estan degudament assegurats i formats d’acord a la Llei de Prevenció de Riscs Laborals. Per a més TRANQUIL · LITAT dels nostres clients.
  • Perquè els nostres pressupostos són clars i concisos. Evitem els pressupostos ostentosos i confusos que tenen com a objecte justificar preus desorbitats.
  • Perquè comprem la pintura en grans quantitats DIRECTAMENT AL FABRICANT. Un estalvi més: 20% menys.
  • Perquè tots els nostres treballs estan fets a un PREU JUST I SENSE RETARDS INNECESSARIS.
  • Perquè comptem amb servici d’arquitecte tècnic que s’encarrega de tramitar tot el referent a llicències per a obres menors, si vostè així ho desitja, evitant haver de bregar amb tràmits burocràtics.
  • Perquè les nostres condicions de pagament s’ajusten a les seves possibilitats.

El convidem a sol · licitar un PRESSUPOST GRATIS I SENSE COMPROMÍS, trucant de 9 del matí a 9 del vespre, ininterrompudament, al telèfon fix
963 834 459 o al mòbil 616 397 255.

VTP PINTURES S.L.
Camí de Moncada N º 128-9

Magatzem: Camí de Moncada 130

46025 VALÈNCIA

VALÈNCIA

Telèfon: 96 383 4459
Mòbil: 616 397 255

Email: presupuestos@vtppinturas.es

Reparació de balcons i pintura de façanes

Reparació de balcons i pintura de façanes