Impermeabilitzar sòl de terrassa a València

Impermeabilitzar sòl de terrassa.

“La nostra finca té problemes de goteres en les vivendes de l’últim pis. Els entra aigua els dies de pluja i després segueixen caient gotes d’aigua durant dos o tres dies després d’acabar la pluja. Volem un pressupost urgent. Zona de Benicalap, a València.”

Normalment nostres treballs d’impermeabilització consten de la neteja de la superfície utilitzant àcid, rejuntat de rajoles amb pasta especial per exteriors, emprimació del sòl i posterior aplicació de 4 o 5 capes de impermeabilitzant de la marca SIKA, col · locant una malla de fibra de vidre dins d’aquestes capes, per tal de reforçar el conjunt impermeabilitzant i dotar-lo d’una gran qualitat i duració.

Limpieza de suelo utilizando ácido y máquina de alta presión

Limpieza de suelo utilizando ácido y máquina de alta presión

El producte per impermeabilitzar que utilitzem és SIKAFILL, de la marca SIKA.

Nosaltres treballem amb dos colors d’aquest producte: roig teula i roig granat.

És important reforçar aquesta impermeabilització mitjançant la col · locació d’un mallat de fibra de vidre per poder gaudir dels 10 anys de garantia de la impermeabilització.

L’aplicació de “dues capes i llestno garanteix un treball de qualitat.

És molt important una neteja prèvia i preparació del suport, ja que en cas contrari, amb el pas del temps, el producte es degradarà en no tenir l’espessor de capa adequat i es s’enlairarà en cas que el sòl no sigui netejat a consciència.

Si vol un treball de qualitat i amb garantia, cridi a autèntics professionals, amb el personal degudament assegurat i que estiguin al dia en les seues obligacions fiscals i laborals.

Per sol·licitar un pressupost per a treballs d’impermeabilització a València, pot trucarnos en horari d’oficina al telèfon 96 3834459 o al mòbil 616 397 255.

Li donarem un pressupost gratuït i personalitzat, que inclourà tots els apartats que vostè ens sol·liciti.

 

Impermeabilización elástica para cubiertas

Impermeabilización elástica para cubiertas utilizando elastómeros de alta calidad de la marca SIKA

No Responses