Treballs d’impermeabilització, reparació i pintura de façanes, desllunats, terrats, pintura d’escales i garatges.

Empresa valenciana dedicada a la restauració, pintura i impermeabilització d’edificis des de 1991. Comptem amb andamis propis i personal amb àmplia experiència.

No dubti en cridar-nos al 96 3834459 o al 616 397 255 i demanar-nos un pressupost gratuït i sense compromís. Estem a València capital.
També pot enviar-nos un email sol · licitant informació a: presupuestos@vtppinturas.es

Som especialistes en treballs d’impermeabilització, reparació i pintura de façanes, desllunats, terrats, així com la pintura d’escales i garatges. També ens dediquem al canvi de baixants i muntants.

Per a més informació dels nostres serveis, pot posar-se en contacte amb nosaltres a través dels números de telèfon esmentats anteriorment, per email o mitjançant el formulari de contacte d’aquesta pàgina.

A través de la nostra trajectòria professional, de més de 20 anys, prestant servei a les comunitats de veïns de València, hem solucionat els problemes de milers de comunitats de veïns, afectades per filtracions d’aigua, per caigudes d’enderrocs a la via pública, problemes estètics i de falta de llum, etc.

Reparació de filtracions d'aigua. Pintura de terrats y façanes.

Solució per als seus problemes de filtracions d’aigua y pintura de terrats